Gratis framkallning

Dela

Som du säkert vet är det mycket billigt att framkalla bilder på nätet. Här på framkallabilder24.se, till exempel, hittar du en mängd fotolabb som kan framkalla bilder åt dig för mindre än 1 kr/styck, men du kan faktiskt även framkalla dina bilder helt gratis om du är en ny kund. Det är inte ovanligt att våra fotolabb erbjuder gratis framkallning på hela 100 bilder till nya kunder.

Så får du en gratis framkallning

Surfa in på ett fotolabb på nätet som erbjuder gratis framkallning. Oftast räcker det med att du registrerar dig på sajten så får du tillgång till dina gratis bilder, men ibland så får du en kod som är tydligt angiven på hemsidan som du använder dig av i kassan efter att du har laddat upp dina bilder. Du behöver inte framkalla fler bilder än det antal som är gratis, men om du vill göra det så går det naturligtvis också bra.

Här kan du framkalla gratis

Just nu kan du få gratis framkallning hos två av våra samarbetspartners: Postfoto och Photobox. Hos Postfoto handlar du helt fraktfritt och här kan du framkalla 100 bilder helt gratis. Photobox erbjuder också gratis framkallning av 100 bilder. Förvisso har Photobox en fraktavgift men i gengäld får nya kunder alltid 30 % rabatt på övriga framkallningar.