Betyg

Fördelar

  • Bäst på framkallning
  • Mycket fototillbehör

Besök nu

Framkalla nu

Önskefoto - vårt omdöme

Önskefoto, ett fotoföretag som varit verksamt sedan år 1975, är en av de ledande aktörerna inom försäljning av fotoprodukter. Hög kvalitet och en god användarupplevelse utlovas och med tanke på att Önskefoto har över 40 års erfarenhet i branschen kan man dra slutsatsen att de vet vad de gör. Visionen är att få människor att spara livets finaste stunder genom att skapa unika och personliga fotoprodukter och blir du inte nöjd med resultatet när du mottar den färdiga produkten gör Önskefoto ännu ett försök eller så får du helt enkelt pengarna tillbaka.

Vad kan du hitta hos Önskefoto?

Önskefoto erbjuder inte endast framkallning av bilder, utan du hittar även en mängd olika produkter som du kan göra personliga med dina egna foton och texter, som till exempel:

  • Fotoböcker, kalendrar och album.
  • Olika typer av tavlor, som till exempel canvas-, aluminium-, och plexiglastavlor.
  • Olika typer av kort, som bland annat tackkort, dopkort, bröllopskort och julkort.
  • Muggar och mobilskal.

Skapa den perfekta presenten hos Önskefoto

Hos Önskefoto kan du samla dina finaste minnen i en vacker fotobok eller ett fotoalbum men du kan även själv skapa den perfekta presenten. Alla uppskattar en personlig och unik present och därför är Önskefotos sajten du bör besöka om du är ute efter något riktigt speciellt att ge bort. Vad sägs om en unik almanacka till mamma på Mors dag, en personlig fotomugg till pojkvännen eller varför inte ge bort en egendesignad ”min första bok” till den gravida släktingen eller väninnan?