Fotobok

Dela

Visst är det kul att framkalla riktiga fotografier som man sedan kan bläddra igenom eller sätta i ett fotalbum, men här på framkallabilder24.se anser vi att det är minst lika trevligt att framkalla bilder som fotobok.

En fotobok ger ett helt nytt liv till dina bilder och det är mycket trevligare att bläddra i en fotobok än att bläddra bland lösa bilder. Om du skaffar en fotobok behöver du inte alls låta exakt samma antal bilder i exakt samma storlek täcka sida efter sida utan du kan laborera fritt med storlekar och former direkt på hemsidan där du beställer fotoboken. Du kan göra collage i din fotobok om du så vill.

Olika fotoböcker

Det finns vanliga fotoböcker som är häftade och som har ett mjukt omslag, men det finns även lite lyxigare fotoböcker som är bundna, som har ett hårt bokliknande omslag och en titelrygg. Du kan även köpa en fotobok efter tema, till exempel en bröllopsfotobok, en examensfotobok, en minnesfotobok och en kokbok. Om du vill titta på ett mycket stort urval av unika fotoböcker ska du besöka solentro.se som är specialiserad på just fotoböcker.

Billiga fotoböcker

En fotobok behöver inte alls vara dyr idag, i alla fall inte om du beställer dina bilder i en fotobok via nätet. Om du registrerar dig som ny kund på en av våra fotolabb så kan du komma riktigt billigt undan. Här kan du hitta fotoböcker som du kan få både 30 och 50 % i rabatt på eller mer. Du kan även beställa en helt gratis fotobok med jämna mellanrum. Just nu har Photobox en gratis fotobok som annars kostar 189 kr.