Fotokalender

Dela

Trots att många av oss har slutat att använda vanliga väggkalendrar har fotokalendern bara blivit allt mer populär. Våra digitala kalendrar må vara praktiska men de kan aldrig ersätta en riktigt snygg fotokalander med egna bilder som man hänger upp på väggen. En fotokalender är dessutom en mycket uppskattad julklapp, inte minst av mor- och farföräldrar som brukar älska fotokalendrar som pryds med bilder på barnbarnen.

Många olika fotokalendrar

Om du vill skaffa en fotokalender finns det många olika varianter att välja på. Det finns alltifrån billiga och enkla fotokalendrar som är gjorda av ett lite enklare papper till exklusiva kalendrar som är tryckta på tjockare papper av hög kvalitet. Du kan även välja om du vill ha ett lite finare papper på omslaget eller pryda det med någon av dina bilder.

Så skaffar du en fotokalender

– Surfa in på en sajt där du kan framkalla bilder och beställa fotokalendrar, exempelvis någon av de sajter du hittar här på framkallabilder24.se. Klicka på fotokalendrar eller fotoalmanackor.

– Välj vilken sorts fotokalender du vill ha beroende på vad du har för krav när det gäller utseende och kvalitet. Ladda sedan upp en bild för varje månad och justera utseendet på fotokalendern om den möjligheten finns. Ibland kan du till exempel välja om fotokalendern ska ha större bostäver för viktiga dagar, såsom namnsdagar och födelsedagar.

– Lägg din fotokalender i varukorgen och sedan kan du skapa fler fotoalmanackor om du vill. Gå till kassan när du är klar.

– I kassan fyller du i ditt namn och den adress du vill att fotokalendern ska skickas till. Du kan betala med kort, direktbetalning eller på faktura. Ibland kan du även delbetala.

Observera att du kan spara din fotokalender på nätet om du registerar dig på framkallningssajten, vilket är något vi på framkallabilder24.se rekommenderar att du gör.