Canvasfoto och plexiglasfoto

Dela

Har du ett speciellt foto som ligger dig varmt om hjärtat är det populärt att trycka upp det på en canvasduk eller göra ett plexiglasfoto. Istället för att köpa vanliga tavlor med motiv kan du få en mer personlig känsla i hemmet genom att använd foton som är speciella för er. De olika sorters tavlorna är perfekta för att dekorera olika väggar i ert hushåll.

Canvasfoto

Canvasfoton trycks på en sorts linneduk som brukar användas av konstnärer när de målar. Detta ger dig möjligheten att skapa konst genom att trycka ditt foto på en duk. Själva canvasduken fästs på en träram som gör det möjligt för dig att sedan hänga upp den på väggen. Vill du finns möjligheten att få en ram runt canvastavlan. Ni kan göra en tavla av ert bröllopsfoto eller annan speciellt tillfälle i livet som när barnen tagit studenten. Kanske har ni en speciell resa som har minnesvärda bilder att trycka upp. Det är även en utmärkt present att kunna ge bort. Mor- och farföräldrar kommer garanterat uppskatta att få en fin tavla på sina barnbarn.

Plexiglasfoto

Plexiglasfoton gör att du verkligen får ett djup och ett liv i din bild. Nätet erbjuder dig att trycka dina foton på ett 5 mm tjockt glas. Beroende på hur stor du vill ha bilden ska bli kan du trycka ditt foto i olika storlekar. Den största storleken är 80×120 cm och ger helt imponerade intryck. Till en så pass stor plexiglastavla måste din bild ha hög upplösning. För att du ska få en proffsig känsla anordnas en hängning på baksidan som inte syns när du tittar på tavlan. Det sitter upp med hjälp av två skruvar som sitter fast i väggen. Längst ner på baksidan monteras två plastdynor fast så att ditt plexiglasfoto hänger jämt längs väggen.