Studentplakat

Dela

Ett studentplakat är ett måste på studenten, det känner väl alla till. Ja, du kan faktiskt även beställa riktigt schyssta studentplakat när du framkallar foton på nätet och det finns flera alternativ att välja på som du nu kommer att få se här på framkallabilder24.se:

  • Klassiskt studentplakat. Ett klassiskt studentplakat består av en stor bild (oftast 50 x 50 cm) och en text som är fastmonterad på ett stryk- och vädertåligt plakat med pinne. Det här är ett prisvärt alternativ som de flesta väljer att använda.
  • Lyxigt studentplakat. Det lyxiga studentplakatet är inte större än andra studentplakat men bilden och texten monteras på dubbla plakat som gör att de syns från båda hållen.
  • Studentposter. Om du vill göra ett eget studentplakat kan du beställa en bild och text tryckt på en poster som du sedan kan montera fast på ditt egentillverkade plakat. Det här är ett billigt alternativ för dig som gillar att pyssla lite själv och ge studentplakatet en extra personlig prägel.

Så beställer du studentplakat

Det är inte svåre att beställa ett studentplakat än vanliga bilder, allt du behöver göra är att ladda upp den bild ni vill använda er av, skriva ner vad som ska stå på plakatet och sedan är det bara att skicka iväg beställningen.

Tillbehör

Du kan även lägga till en massa klassiska tillbehör när du gör din beställning, till exempel en klassisk studentnalle som hängs runt halsen på den nygräddade studenten, studentbanderoller, visselpipa och inbjudningskort.