Betyg

Fördelar

  • Designrik fotobok
  • Lätt att skapa

Besök nu

Framkalla nu

Solentro - vårt omdöme

Solentro lanserades i början av 2008 av bröderna Schildfat och har sedan dess vuxit till att bli ett globalt företag med en kundkrets i över 30 länder. Den tjänst som Solentro främst erbjuder är möjligheten att skapa sin egna personliga bok, till exempel en fotobok, ett fotoalbum eller en examensbok. Allting görs smidigt via hemsidan och du behöver inte ladda ner någon ytterligare programvara för att ta del av Solentros tjänster.

Så gör du en bok hos Solentro

Är du intresserad av att skapa din alldeles egna bok ser processen ut på följande vis:

  • Först och främst väljer du bokstorlek, design och boktyp. Detta kan du även skapa själv om du har de redigeringsprogram som krävs.
  • Skriv in de texterna och ladda upp de bilder eller illustrationer du önskar ska vara med i din bok (du kan även välja bilder ifrån Solentros egna bildbibliotek).
  • Ditt bokprojekt sparas kontinuerligt och du kan logga in och ut ifrån ditt konto hur du vill.
  • När allt är klart betalar du enkelt med antingen kort eller faktura och därefter skickas din personliga bok till din brevlåda.

Varför Solentro?

Hos Solentro kan du skapa en helt unik bok som passar utmärkt för både eget bruk och som present. Varför inte skapa ett personligt fotoalbum innehållande alla dina finaste minnen med tillhörande text eller skapa en unik present till bröllopsparet, till studenten som ska ta examen eller till barnet som ska döpas? Eftersom det är du själv som bestämmer vad boken ska innehålla är detta ett utmärkt presentalternativ.