Betyg

Fördelar

  • Upp till 50% rabatt
  • Designa mobilskal

Besök nu

Framkalla nu

Ifolor - vårt omdöme

Det schweiziska fotoföretaget Ifolor har varit verksamt i många år, närmare bestämt sedan år 1971. Företaget är för närvarande verksamt i fem europeiska länder och erbjuder en av de ledande fototjänsterna på marknaden i dagsläget. Ifolor utlovar hög kvalitet på sina produkter med tanke på de moderna produktionsprocesserna som företaget använder sig av. Skapandet sker smidigt genom Ifolors programvara som du laddar ner gratis till din dator eller surfplatta.

Vad kan du hitta hos Ifolor?

Ifolor erbjuder en mängd olika produkter och tjänster. Förutom att framkalla dina bilder kan du även skapa allt ifrån personliga fotoböcker och kalendrar till egna tavlor och andra roliga fotopresenter. Efter att du designat din produkt och lagt din beställning kan du räkna med att ha den färdiga produkten inom en dryg vecka, dock varierar självklart produktionstiden beroende på vilken produkt du valt.

Skapa den perfekta presenten hos Ifolor

Hos Ifolor kan du skapa unika fotoprodukter, oavsett om de är avsedda för eget bruk eller om de ska ges bort i present. Samla alla dina finaste minnen i en personlig fotobok eller skapa en helt egen barnbok med illustrationer. Varför inte ge bort ett mobilskal med egen design på alla hjärtans dag? Eller vad sägs om ett helt unikt fotopussel till lillasyster? En unik fotobok är en perfekt present till födelsedagsbarnet, som bröllopspresent eller doppresent.