Vykort och inbjudningskort

Dela

Om du ska skicka vykort eller ett inbjudningskort är det bra smycket roligare att skicka ett riktigt personligt kort med egna fotografier istället för ett kort med förtryckta motiv, det tycker i alla fall vi på framkallabilder24.se. Här ska du få några exempel på sådana fotokort.

Inbjudningskort

  • Inbjudningskort till födelsedagar. Ett personligt inbjudningskort som är prytt med en bild på födelsedagsbarnet själv är alltid en hit, inte minst om det handlar om inbjudningskort till barnkalas.
  • Inbjudningskort till dop. Ett inbjudningskort med det söta lilla dopbarnet slår det mesta och gör att folk knappast vill tacka nej till er inbjudan.
  • Bröllopsinbjudningskort. Ett vacker kort med det blivande brudparet skapar en massa positiva signaler inför det stundande bröllopet.
  • Studentinbjudningskort. Pryd inbjudningskortet med en rolig bild från studentens barndomstid och ni har redan skapat den rätta stämningen inför studenten.

Andra fotokort

  • Vykort. Om du befinner dig i sommarstugan eller på en längre Sverigesemester är det aldrig fel att skicka vykort med dina egna bilder från resan.
  • Alla hjärtans dag kort. Ett romantiskt kort på dig och din älskling är ett av de bästa sätten att visa sin kärlek och uppskattning på alla hjärtans dag. Det slår alla gamla vanliga alla hjärtans dag kort med hästlängder.
  • Flyttkort. Om du ska flytta till en annan stad och vill skicka flyttkort till din släkt och dina vänner så är det inte så dumt att pryda kortet med de bilder du har tagit på din nya ort.

Att beställa fotokort

Det är inte svårare att beställa fotokort kort än att beställa andra bilder online. Du surfar bara om på en framkallningssajt och klickar på inbjudningskort, fotokort, vykort eller liknande. Sedan laddar du upp den eller de bilder du vill framkalla så trycks bilderna på det fotokort du har valt. Du kan även lägga till egen text som också trycks på fotokortet, till exempel en namnet/namnen på de som skickar inbjudningskortet samt tid och plats för tillställningen.